• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen & Retourneren

Past het artikel niet? Of voldoet het simpelweg niet naar uw verwachtingen?

Dan stuurt u het kosteloos terug! U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, een artikel te retourneren.

 

Gratis retourneren

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het retourneren van de artikelen. U kunt de artikelen terugsturen naar ons antwoordnummer. Hiervoor kunt u gebruik maken van het meegeleverde Ruilingen & Retouren formulier. Ook bieden wij u het gemak uw ruiling en/of retour online aan te melden onder "Mijn account" in het overzicht van uw bestellingen.

 

14 Dagen retourtermijn

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling, of een deel daarvan, ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt/ongedragen is. Ook behoort het artikel de originele labels en/of prijskaartjes te bevatten en in de originele verpakking te zitten. 

Wel dient u uw retour en/of ruiling vooraf aan te melden onder "Mijn account" in het overzicht van uw bestellingen of u kunt daarbij gebruik maken van het bijgesloten Ruilingen & Retouren formulier.

 

Ruilen & retourneren met PostNL

U kunt de bestelling (of een deel van de bestelling) binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor zorgvuldig en zo compleet mogelijk het retourformulier in en voeg deze bij uw retouren. Plak het retourlabel met antwoordnummer op de verzenddoos. Vervolgens kunt u het pakket afgeven op één van de PostNL servicepunten in Nederland. 

Retourneren binnen Nederland is kosteloos.